Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Vippeløft med lashbomb

G.E.L Lashes lift & brow lamination

GEL Keratin Lash Lift & Brow Lamination er en verdensledende behandling som løfter, bøyer, tilfører volum, farge og styrker dine naturlige vipper og bryn da den inneholder organisk balsam, keratin, silkepeptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.


G.E.L lashes vippeløft

Denne metoden fungerer med dine egne naturlige vipper, slik at du kan gjøre alt du pleier å trene, svømme og dusje. Etter at behandlingen er utført, kreves minimalt vedlikehold.

Hvis du vil ha en skikkelig wow-effekt, anbefales det at du bruker GEL Lashes Keratin Mascara for å gi vippene ekstra keratin, samt bevare det fantastiske resultatet så lenge som mulig. Resultatet varer vanligvis mellom 6-8 uker men hos enkelte opptil 12 uker.


Behandlingen inneholder ingen giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder eller ammoniakk og er allergivenlig og ikke testet på dyr.

Pris 990,- per gang.


Etterfyll av farge med superboost kur er 480,-

G.E.L lashes Brow lamination

Hva er brow lamination?

Kort fortalt er brow lamination en «permanent» brynstyling.

I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i opp til en måned. deretter formes brynet med voks. Behandlingen tar ca. 60 minutter.

Pris 800,- per gang.


Organsisk kondisjon 

GEL Keratin Lash Lift & Brow Lamination inneholder en næringsrik ingrediens kalt Organic Conditioner. Produktet styrker og optimaliserer veksten av nye vipper og bryn ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten til Organic Conditioner er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene i tillegg til frukt og plantebaserte sentralstimulerende midler fremmer vekst og styrker vippene og brynene.

Organisk balsam hjelper også til å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, noe som resulterer i farger som varer opptil 60% lenger. Organic Conditioner er laget av 97,7% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.


Classic lash extension. påsetting av vipper.


Nytt sett 1250,-

Påfyll 780,-