Om Force of Beauty Clinic

Force of beauty er Skjønnhets salongen som gir det lille ekstra i hverdagen. Med lang erfaring tilbyr vi ulike behandlinger.

Peeling – Microneedling – Mesoterapi – Skinbooster -IPL/laser – Medisinsk injeksjon – Bryn styling – Lip blushing – Vippeløft – Make-up – Voksing – Hår- Massasje.

Et medi spa for kvinner og menn med kvalitet i fokus hvor målet er et perfekt resultat. Her møtes du med et åpent sinn, noe som skaper grunnlag for trygghet og et godt sammarbeid. Vi skreddersyr en behandlings plan til deg som kunde utifra dine behov.

I salongen møter du Linka Røstberg som er utdannet kosmetisk hudterapaut med 15 års erfaring i faget, Siri Pettersen som er utdannet sykepleier. Hun utfører medisinske behandlinger i sammarbeid med ansvarlig lege, og Caroline G. Guldbransen som er utdannet laser spesialist.

Hos oss kan du også kjøpe hud, hår og skjønnhetsprodukter både i klinikken og i nettbutikken.

Vi gleder oss til å se deg!

Linn Kristin Røstberg

Daglig leder for Force of Beauty Clinic
Linn er utdannet kosmetisk hudterapeut, bryns stylist og laser spesialist med 17 års erfaring i bransjen. Hun driver aktivt med hudforbedrende behandlinger, skjønnhetsbehandlinger og massasje. Hun liker å holde seg oppdatert på sitt fagfelt for å gi kundene sine et solid resultat og en god opplevelse.

Siri Pettersen

Daglig leder for Spotless Beauty Clinic
Utdannet frisør i 2008 og autorisert sykepleier i 2015. Driver nå salongen Spotless Beauty Clinic på Nedre Kongerød i samarbeid med Force of Beauty og laser og velvære. Hun utfører klipp/farge, hårstyling, Qiqi-vega, samt estetiske og medisinske injeksjonsbehandlinger med botulinumtoksin.

Ove Andre Bjerkan

Ansvarlig lege hos Spotless Beauty Clinic
Ove Andre Bjerkan er en dyktig lege innenfor feltet. Han har flere års erfaring innenfor estetiske og medisinske injeksjoner. Han jobber på Amabilis Academy som idag er ledende aktør innenfor kosmetiske injeksjoner i Norge. Jeg kan stolt meddele at han er ansvarlig lege for Spotless Beauty Clinic.

Caroline G. Guldbransen

Laserspesialist
Caroline Gabriella og er utdannet helsesekretær og laser spesialist, og jobbet tidligere hos en hudlege. Hun jobber nå aktivt med blant annet tatoverings fjerning, hårfjerning med IPL og hudforbedrende behandlinger. I ryggen har hun Dr. Per Ola Jahr.

Våre fornøyde kunder