Vipper og bryn

G.E.L. Vippeløft & Brow Lamination produkter

G.E.L. Vippeløft & Brow Lamination produkter inneholder en næringsrik ingrediens kalt Økologisk kur. Produktet styrker og optimaliserer veksten av nye vipper og bryn ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten bak Økologisk kur er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene samt frukt- og planteekstraktene fremmer vekst og styrker hårene for hver behandling.

Økologisk kur hjelper også til å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, noe som resulterer i fargen sitter opptil 60% lenger. Økologisk kur er laget av 97,7% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

Better brows brynsserie

I salongen bruker vi Better brows brynsserie. Better Brows er en helnorsk brynsserie utviklet av og for de profesjonelle og frittstående frisør-, beauty og hudsalonger i Norge! Velkommen for en bryns time!
frøya sminkeserie

Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge. Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.

Velkommen for en sminke time!

Dag make-up og sminke veiledning 350,-

Fest make-up og sminke veiledning 500,-

Andre behandlinger